Bouwers

De bouwers van MNL13

By Redactie MNL13, 11/09/2013

Zonder architecten, opbouwers en meebouwers geen festival. Herman Dummer is de grondlegger van MNL13 en kan dus als hoofdarchitect worden beschouwd. Gerard Weideveld en Mariska Jacobi zijn de meedenkers en samen met Herman de drijvende organisatorische krachten achter het festival.

Hans van de Wiel, Sylvia Krebber en Michiel van de Peppel zorgen als opbouwers en uitbouwers voor organisatorische inzet en ondersteuning in hun vakgebieden.

Daarnaast krijgt MNL13 hulp van heel veel meebouwers in uiteenlopende vakgebieden! De erelijst met meebouwers vind je hier

Iedereen, van architect en organisatie, van spreker tot opbouwer en meebouwer, zet zich in voor MNL13 zonder daar een cent voor te ontvangen. Het past bij de gedachte achter dit festival: gezamenlijk waarde creëren is belangrijker dan geld verdienen. MNL13 is budgetneutraal en open source georganiseerd.

Voor het dekken van de onvermijdelijke out-of-the-pocketkosten zoeken we nog “Vrienden” die ons met een eenmalige bijdrage van 250 euro willen steunen. Onze vrienden krijgen een VIP-behandeling tijdens het festival op 26 september en een vermelding op deze website. Meld je hier nu aan als Vriend van MNL13!

Bekijk hier de organisatiepagina.