pecha-kucha vonk033

Op MNL13 vliegen de vonken ervanaf

By Redactie MNL13, 13/09/2013

Drie dames met één missie: inspiratie een podium geven in Amersfoort en omgeving. Margon van Toor, Anneke Savenije en Tianne van Woudenberg hebben hun eigen achtergrond, expertise en drive. Samen  met vrijwilligster Natasja Seigers vormen zij een sterk team dat het zo nu en dan laat vonken in Amersfoort! Samen willen ze raken, belichten, beleven en de vonken over zien springen.

Vonk033

Vonk033 faciliteert, creëert en organiseert een inspiratiepodia voor iedereen die in 033 zijn kennis, passie of idee wil delen. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van verschillende bewezen internationale format, zoals PechaKucha en SLIDELUCK, of met opdrachtgevers een passend spannend format bedacht voor een relatie of in-company traject. Niet alleen kun je bij Vonk033 terecht voor het faciliteren van onderdelen, zoals de training van performers, maar ook voor het compleet organiseren en het verzorgen van de communicatie van een inspiratie-event.

PechaKucha

Wie iets wil vertellen, toont op een Pecha Kucha-avond 20 dia’s en geeft per dia 20 seconden toelichting. Na 400 seconden staat de volgende spreker klaar. PechaKucha is ‘live’ inspiratie. De bezoeker neemt twaalf verse ideeën mee naar huis. PechaKucha (Japans voor ‘geroezemoes’) is een avond voor iedereen die benieuwd is naar nieuwe ideeën van bijvoorbeeld architecten, productontwerpers, marketeers en uitvinders.

Waarom MNL13?

Natuurlijk kan Vonk 033 niet ontbreken op het Zakelijk Festival MNL13. Een plek waarbij delen het nieuwe geven is. Wat is er mooier dan het delen van passie en inspiratie en zo gelegenheid te scheppen tot ontmoeten? Als ideeën vonken kan een zakelijke component zo gevonden worden.

vonk033