Over MNL13

MNL13 is het eerste en enige zakelijke festival van Nederland. Inspirerend, vernieuwend, innovatief. Thema’s: Zorg, Voeding en Wetenschap. MNL13 vindt plaats op 25 en 26 september 2013 in Amersfoort.

Het festivalterrein van MNL13 wordt gevormd door het kadastrale Middelpunt van Nederland: de historische binnenstad van Amersfoort. Op twaalf prachtige locaties voeren innovators en opinieleiders uit bedrijfsleven, zorg en wetenschap je mee in hun boeiende wereld. Een wereld van vernieuwende en verwonderende werkwijzen, gedachten, experimenten en vergezichten.

MNL13 is geen statisch zakelijk congres. De sprekers praten hun toehoorders maximaal een kwartier bij. Daarna volgt interactie met de zaal, begeleid door ervaren moderators. Alles is gericht op kennis delen en zakelijke, vakinhoudelijke en persoonlijke inspiratie. Klik hier voor een overzicht van de sprekers op MNL13.

Het festival biedt, naast sprekers met een interessant verhaal, tal van andere stimulerende middelen. Denk aan kunstwerken, workshops, proeverijen en lekker eten en drinken. MNL13 biedt te veel om in één dag mee te maken. Keuzes maken dus!

MNL13 is Open Source en budget-neutraal georganiseerd. Netwerken, samenwerken en kennis uitwisselen zijn de centrale uitgangspunten van MNL13, ook tijdens het organisatieproces.

Wil je op de voor- of achtergrond als vrijwilliger meebouwen aan dit kekke festival? Graag! MNL13 staat open voor initiatieven en professionals. Heb je zelf een aanbod of idee? Laat het ons weten, MNL13 is Open Source.word vriend van

What do you think?

You must be logged in to post a comment.